Narsingh blij met Feyenoord: “Nu snel hard werken aan mijn fitheid”

14

Feyenoord heeft bevestigd dat Luciano Narsingh de komende twee seizoenen speelt in De Kuip. De rechtsbuiten komt transfervrij over, nadat hij uit zijn contract bij Swansea City was gelopen.

In het verleden speelde hij in Nederland in de jeugd van Ajax en het eerste elftal van Heerenveen en PSV. Hij speelde ook negentien keer in het Nederlands elftal. Bij Feyenoord sluit Narsingh direct aan. Hij gaat dus ook komende maandag mee met de Rotterdammers op trainingskamp naar Oostenrijk.

14 REACTIES

  1. Hele goede en snelle buitenspeler, die zowel op rechts als links uit de voeten kan. Hopen dat hij binnen enkele weken weer maximaal inzetbaar is en niet dat halfbakken gedoe als met Clasie vorig seizoen. Een fitte Clasie blijft voor de eredivisie nog steeds een geweldige speler, maar dat ff terzijde!
    Feyenoord heeft met Narsingh eindelijk meer variatie, en dus minder voorspelbaarheid in hun voorhoede. Wat zal vooral Jorgensen daarvan opbloeien.

  2. Mensen wees toch eens een keer positief
    Die jongen heeft nog geen bal geraakt bij Feyenoord en ik denk dat het echt een goede speler is voor onze club