Miguel Nelom hoopt op contract in eredivisie

6

Miquel Nelom krijgt de kans een contract af te dwingen bij Vitesse. De 28-jarige verdediger uit Rotterdam traint vanaf donderdag mee met de selectie van trainer Leonid Sloetski. Nelom vertrok aan het einde van vorig seizoen vanwege gebrek aan speeltijd bij de Schotse club Hibernian en zit sindsdien zonder werkgever.

De linksback speelde in de zomer van 2013 onder de toenmalige bondscoach Louis van Gaal twee interlands voor het Nederlands elftal. Nelom zat toen in een sterke periode bij Feyenoord, waar hij de vaste linksback van trainer Ronald Koeman was. De afgelopen jaren belandde hij echter op een zijspoor in Rotterdam.

Vanwege de concurrentie kwam hij weinig meer aan bod bij Feyenoord. Begin vorig jaar verhuisde Nelom op huurbasis naar Sparta Rotterdam. Nadat zijn contract bij Feyenoord in de zomer was afgelopen, stapte ‘Lord’ Nelom over naar Hibernian.

Overig Nieuws
6 Comments
 1. Jan Bloem zegt

  Verdient ook ook, want die jongen kan best wel aardig ballen

 2. Ron En Sandra Kleijn zegt

  Sidney Duss

 3. Ruud Seegers zegt

  Die kan der helemaal niks van

 4. Conny Gerritse zegt

  Ik gun het hem van harte

 5. Ron Van Loon zegt

  Als het maar niet bij Feyenoord is

 6. Jeroen Groeneweg zegt

  Lord Nelom!!!!

Laat een antwoord achter