Mark van Os: ‘Ik vind het lastig om de kansen van OHVV in te schatten’

0

OHVV komt sinds dit seizoen uit op de zaterdag. Afgelopen seizoen draaide de ploeg anoniem mee in de zondag derde klasse. Vanwege de teruggelopen belangstelling voor het zondagvoetbal heeft OHVV de overstap gemaakt naar de zaterdag. Met de overstap heeft de kans zich aangediend om met een fris nieuw team aan de competitie te beginnen”, opent OHVV-trainer Mark van Os.

OHVV zal komend seizoen uitkomen in de de zaterdag vierde klasse I (DVV’09, FIOS, Flakkee, Herkingen’55, Melissant, NTVV, OFB, OHVV, Rockanje, SNS, Stellendam, WFB en Zwartewaal). OHVV werd dus ingedeeld op de ‘eilanden’. Een bewuste keuze.  ”Wij wilde juist graag aan de kant van Flakkee in plaats van Rotterdam. Het enige is dat we nu wel de derby tegen Abbenbroek moeten missen.”

Van Os vindt het lastig om de kansen van zijn ploeg voor komend seizoen in te schatten. ”Het is voor ‘vriend en vijand’ onbekend hoe de ‘nieuwe’ selectie zich zal houden in de 4e klasse. Waar de wat op leeftijd geraakte spelers een stapje terug doen en lager gaan spelen bij OHVV, is de selectie aangevuld met zowel ervaren als jeugdig talent. De staf en het team heeft ontzettend veel zin en vertrouwen in het nieuwe seizoen en is blij dat het weer wat meer in de buurt kan gaan voetballen.”

Over de ambities voor de komende jaren is Van Os duidelijker. ”Wij moeten op termijn gewoon naar de derde klasse. Daar hoort de club minimaal thuis.”

Overig Nieuws

Laat een antwoord achter