Loting landelijke zaalbeker verricht

0

Bondscoach Max Tjaden heeft op de KNVB Campus de loting verricht voor de voorronde en eerste ronde van de landelijke zaalvoetbalbeker. Hij verrichtte de loting voor zowel het mannen- als vrouwentoernooi.

Mannen

In totaal hebben 40 mannenteams zich ingeschreven voor het toernooi. De eredivisieteams nemen geen deel aan de voorronde.

De wedstrijden vinden plaats op vrijdag 6 september. Er wordt gespeeld volgens de spelregels Ere- en Eerste divisie zaalvoetbal Landelijk. De eerste ronde, waar 42 teams aan deelnemen, is vastgesteld op vrijdag 20 september.

Vrouwen

Bij de vrouwen hebben er 16 teams ingeschreven voor het bekertoernooi. De teams zijn verdeeld over 4 poules van ieder 3 teams. Zij spelen een hele competitie in de periode van 20 september t/m 31 januari 2020.

De winnaars van de poules plaatsen zich voor de halve finale.

LOTINGEN

Overig Nieuws

Laat een antwoord achter