Liam Kelly tekent definitief bij Feyenoord

5
Foto: Mischa Keemink

Feyenoord heeft met Liam Kelly een nieuwe versterking binnen. De 23-jarige Ierse middenvelder komt per direct over van het Engelse Reading en tekent in De Kuip een contract voor twee seizoenen, tot medio 2021.

Hereniging

Bij Feyenoord wordt Kelly herenigd met zijn voormalig hoofdtrainer Jaap Stam. Beiden werkten tussen 2016 en 2018 al samen bij Reading, dat bovenin meestreed in het Engelse Championship om promotie naar de Premier League. Op 17-jarige leeftijd tekende Kelly zijn eerste profcontract, dat de club vanwege zijn snelle ontwikkeling meerdere keren openbrak en verlengde.

In augustus 2016 debuteerde hij in de League Cup-wedstrijd tegen MK Dons, waarna niet veel later ook zijn competitiedebuut volgde. Kelly, die op meerdere posities op het middenveld uit de voeten kan, speelde in totaal 94 officiƫle wedstrijden voor Reading. Hij scoorde daarin negen keer en leverde evenveel assists af.

5 REACTIES