Liam Kelly tekent definitief bij Feyenoord

5

Feyenoord heeft met Liam Kelly een nieuwe versterking binnen. De 23-jarige Ierse middenvelder komt per direct over van het Engelse Reading en tekent in De Kuip een contract voor twee seizoenen, tot medio 2021.

Hereniging

Bij Feyenoord wordt Kelly herenigd met zijn voormalig hoofdtrainer Jaap Stam. Beiden werkten tussen 2016 en 2018 al samen bij Reading, dat bovenin meestreed in het Engelse Championship om promotie naar de Premier League. Op 17-jarige leeftijd tekende Kelly zijn eerste profcontract, dat de club vanwege zijn snelle ontwikkeling meerdere keren openbrak en verlengde.

In augustus 2016 debuteerde hij in de League Cup-wedstrijd tegen MK Dons, waarna niet veel later ook zijn competitiedebuut volgde. Kelly, die op meerdere posities op het middenveld uit de voeten kan, speelde in totaal 94 officiële wedstrijden voor Reading. Hij scoorde daarin negen keer en leverde evenveel assists af.

Overig Nieuws
5 Comments
 1. Andre Thijen zegt

  Wie is die Clown ??

 2. Ramon VE zegt

  Ja die jaap stam doet lekker veel, wat heb je nou aan zulke spelers man idioot , kom op hoor

 3. Rocco Bootsma zegt

  Jelle Bootsma dit word hem

 4. Edwin Scholten zegt

  Jacob Kroes

 5. Danny van Haren zegt

  Kevin van Haren

Laat een antwoord achter