Krabbendam: ‘Ik verwacht dat Fer binnenkort gaat tekenen’

3

Jaap Stam is zeer tevreden over Leroy Fer. De middenvelder heeft de afgelopen weken meegetraind met de Rotterdammers. Volgens Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam kan hij rekenen op een contractvoorstel.

De vraag was hoe het zat met de fysieke gesteldheid van Fer. Jaap Stam is tevreden over wat hij tot nu toe heeft gezien. ”Ik verwacht dan ook dat hij wel binnen nu en een dag of wat gaat tekenen”, aldus Krabbendam.

Overig Nieuws
3 Comments
  1. Ed Penning zegt

    Het werd tijd

  2. Fred Rozenberg zegt

    Is Fer misschien om te turnen tot laatste man ?? Vond zijn handelen en ingrijpen op het middenveld altijd wel effectief maar vooral snel.

  3. Gerrit Hulscher zegt

    Hoop dat ie tokens bij feyenoord

Laat een antwoord achter