‘Hoogte aanbieding Feyenoord bepalend voor toekomst Berghuis’

52
Foto: Mischa Keemink, WaterwegSport.nl

De toekomst van Steven Berghuis bij Feyenoord lijkt af te hangen van de nieuwe aanbieding die Feyenoord hem zal doen. Volgens De Telegraaf wil Berghuis wel bij Feyenoord blijven maar wil dan een aanzienlijke verhoging van zijn salaris.

Berghuis zelf lijkt wel oren te hebben naar een langer verblijf. “Ik ben op dit moment gewoon lekker aan het trainen bij Feyenoord en in mijn vakantie heeft Jaap Stam me laten weten dat hij me graag wil houden.

Zaakwaarnemer Mino Raiola lijkt volgens De Telegraaf aan te sturen op een breuk als de Rotterdammers als zijn eisen niet worden ingewilligd. Berghuis heeft nog een contract voor twee jaar bij Feyenoord.

52 REACTIES

 1. Niets geldwolf, iedereen wil verdienen gewoon 2 miljoen betalen per jaar dan blijft hij wel hoor,is dat geld ook waard..vind ik..

 2. Één van de beste speler bij de club maar vorig seizoen liep ie erbij of ie er geen zin meer in had. Heeft dus wat goed te maken IPV salarisverhoging.

 3. Hij moet natuurlijk nou ook weer niet naast zijn schoenen gaan lopen..eerst wil hij nr 10 en nou weer een aanzienlijk salaris verhoging

 4. nja, de hoogste aanbieding. De hóógste aanbieding.
  Dat zal dan vast niet over de hoogte van de dakpannen op z’n dakje van zijn huisje gaan, dus zal het over de centjes gaan.
  Dan staat er dus ook dat Feyenoord wel degelijk centjes heeft om iets te kunnen doen, en is de vraag legitiem waarom er dan de laatste jaartjes om door te groeien en te ontwikkelen er nauwelijks verse krachten aan zijn getrokken.
  Omdat een dergelijke vraag dan legitiem is komt dat beoogde nieuwe bouwwerk weer in beeld. Kan je net zo goed ook dit stellen:
  omdat een handjevol doordrammers zo nodig een nieuw bouwwerk neer willen zetten dat peperduur zal gaan kosten dient dat de ontwikkeling van het Feyenoord collectief op die grasmat volledig opzij te schuiven en worden de dure centjes die er dus wel zijn vooral in dat sta in de weg ding gestoken.
  Het wemelt vandaag de dag van berichten en kretologie binnen die digitale wereld, maar eens wat diepgang meegeven, zo de brenger van een zekere boodschap… kilo biefstuk en een ui… al begrijpt wat dat inhoud, nooit niet.
  Diepgang in relatie tot dat wat er dan eigenlijk ook wordt vermeld.. Nou, bij deze dan voor 1 keer wel want ik maak er geen gewoonte van he.

 5. Broertje van de Light zeker rot maar op 1 wedstrijd goed gevoetbald in het afgelopen seizoen en dan nu eisen stellen !!! Eerst Heel seizoen presteren dan mag dat opzouten dus met die gast

 6. Laten gaan joh is toch zonde dat hij bij zo’n middenmoter speelt. Moet meer mee in het topvoetbal en niet zoals nu in het tobvoetbal in Dordrecht Noord/de Kuip

 7. Rotte plek in het elftal wegwezen voor 20 miljoen ook hij is te vervangen.Behoord geeneens tot de selectie van het Nederlands elftal en gaat eisen stellen.Waar baseert dit kwalletje dat op vorig seizoen meerdere malen het elftal laten zakken.

 8. Raiola kijkt alleen naar zijn eigen portemonnee. Geeft geen klote om de spelers en de clubs.
  Zal hem wel willen verkopen anders vangt hij niks

 9. Strik eromheen en opzouten heeft niets gepresteerd afgelopen seizoen en die verontwaardigde blik altijd past ook niet bij Feyenoord….niet lullen maar poetsen.