FTM: Ook Droomparken-deal met Feyenoord te mooi om waar te zijn’

8

In navolging van het onderzoek naar Feyenoord City heeft Follow The Money (FTM) ook onderzoek gedaan naar de deal van Feyenoord met de nieuwe shirtsponsor Droomparken. 

Eerder deed het onderzoeksteam uit de doeken dat de deal die Feyenoord met Qurrent had, gebruikt werd om goede doelen geld naar Feyenoord te dirigeren.  Het bedrijf was eigendom van de Stichting Doen, die door de postcodeloterij werd gefinancierd. Omdat Qurrent werd verkocht moest de Stichting Doen op zoek naar een andere shirtsponsor omdat zij de garantie voor een drietal jaren had afgegeven. 

De spil in het web is volgens Follow The Money Feyenoord-fan Boudewijn Poelmann, mede-oprichter en directeur van de Nationale Goede Doelen Loterijen, waartoe de Postcode Loterij behoort. FTM concludeert dat de Postcode Loterij nog altijd belang heeft in het sponsorschap bij Feyenoord. ‘Omdat de Postcode Loterij bewust te veel betaalt voor deze villa’s om het shirtsponsorcontract met Feyenoord te dekken, daalt de jaarlijkse totale prijzenpot met zo’n 5 miljoen: de winstmarge voor Droomparken. De Postcode Loterij-speler betaalt de rekening voor de liefde van Poelmann voor Feyenoord. Omdat alle betrokkenen weigeren in te gaan op de details rond dit sponsorcontract kan de toezichthouder een onderzoek starten om te zien of Poelmann en consorten niet te ver zijn gegaan in hun clubliefde.’

 

Bron Follow The Money
Overig Nieuws
8 Comments
 1. Jan Fagh zegt

  Ja hoor weer wat gevonden om over te zeiken.

 2. Vincent Stap zegt

  Laat je niet zo gek maken joh de media wil ons kapot maken maar wij zijn sterker

 3. Hindrik Meering zegt

  Zolang ze maar kunnen zeuren over ons cluppie

 4. Mijndert Schrik zegt

  Hebben ze daar niets anders te doen dan alleen naar Feyenoord kijken. Ga eens kijken bij die Philips club.

 5. Peter Post zegt

  Onzinverhaal!

 6. Marco de Vos zegt

  Alsof Ziggo niet zijn klanten een enorme poot uitdraait om naar die betonbak te sluizen! Laten ze daar eens een onderzoek doen naar de hele financiele handel en wandel van Markkie en Co.

 7. Dario Pruimboom zegt

  Nou en….

 8. Rob van der Gaag zegt

  Lekker zooitje als dit waar is…..

Laat een antwoord achter