Feyenoord verkoopt 31.000 seizoenskaarten

7

Feyenoord heeft voor het nieuwe seizoen 31.000 seizoenkaarten verkocht. De club is trots op het feit dat zoveel supporters er elke thuiswedstrijd bij willen zijn en zich hebben verzekerd van een vaste plek in De Kuip. Eerder gaf nieuwe trainer Jaap Stam al aan hoe zeer hij hoopte op een volle Kuip en de maximale steun van het legioen. Hand in hand op naar een mooi seizoen.

De grens van 31.000 seizoenkaarthouders werd dit weekend bereikt. Sinds de start van de campagne eind maart hebben zowel huidige seizoenkaarthouders als overige supporters ruimschoots de mogelijkheid gehad om hun eigen plek te behouden, te verplaatsen naar een ander vak of een seizoenkaart te bestellen.

Uiteraard blijft er voldoende gelegenheid voor het bestellen van losse kaarten voor thuiswedstrijden van Feyenoord. Zo gaan vanaf zaterdag 6 juli aanstaande alle thuisduels in de eerste seizoenshelft in de verkoop, waarbij seizoenkaarthouders, Legioen-leden en Junioren Kameraadjes kunnen profiteren van voorrang. Gedetailleerde informatie hierover volgt later.

Overig Nieuws
7 Comments
 1. Richard Vanooijen zegt

  Nu rustig blijven en bouwen aan goed elftal dan kom alles goed

 2. Peet Fister zegt

  Mag je wel wat goede aankopen doen om die 31000 tevreden te houden en daar hebben ze ook recht op

 3. Frank Kiela zegt

  Tom Zegers goh dat is 50 % meer als in het nak stadion kunnen

 4. Kees Grinwis zegt

  Niet slecht

 5. Sidney Duss zegt

  Nico aardig wat

 6. John Jacobs zegt

  Tsja, wachtlijst opgelost en nog lang niet uitverkocht

 7. Philip Buitendijk zegt

  2017/2018 minus 2.000 , nu weer 1.000 seizoenkaarthouders minder.

Laat een antwoord achter