‘Feyenoord plant dag voor open dag een extra oefenwedstrijd in’

2

Feyenoord heeft inmiddels enkele wedstrijden gespeeld voor de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Volgens de Twitterpagina van SC Karlsruher zal het op 20 juli aantreden tegen Feyenoord. Dit is een dag voor de open dag die zal plaatsvinden op zondag 21 juli. SC Karlsruher wist vorig seizoen te promoveren naar de Tweede Bundesliga. De wedstrijd zal beginnen om 13 uur. Het is nog niet bekend waar de wedstrijd zal plaatsvinden.

Feyenoord zal op 17 juli nog spelen tegen Panathinaikos en op 24 juli aantreden tegen Angers SCO. De laatste oefenwedstrijd is op 28 juli tegen Southampton. 

Overig Nieuws
2 Comments
  1. Edwin Slagwater zegt

    Dat moet je doen op de open dag, keer wat anders.

  2. Hugo Klaver zegt

    waarom niet op de open dag in de kuip..

Laat een antwoord achter