Feyenoord legt Owusu vast

7

De dag van Feyenoords 111-de verjaardag is voor Denzel Owusu nog iets specialer geworden. Het zestienjarige talent uit de eigen jeugdopleiding heeft vrijdag zijn handtekening gezet onder een eerste profcontract in De Kuip. Owusu is daarmee tot 2022 aan de club verbonden.

Owusu staat voor zijn vijfde seizoen op Varkenoord. De rechtsbenige verdediger stapte in 2015 over van de jeugdopleiding van ADO Den Haag naar die van Feyenoord en maakt daar een sterke ontwikkeling door. Afgelopen seizoen werd hij landskampioen met Onder 16.

Uiterlijk onbewogen, maar vol van trots zette Owusu in de Boardroom zijn handtekening, geflankeerd door technisch directeur Sjaak Troost en hoofd jeugdopleiding Stanley Brard. Aanwezige familieleden keek niet minder trots toe en legden het tekenmoment uiteraard vast met alle mobiele telefoons.

Sjaak Troost: β€˜We zijn heel blij dat we in navolging van een groot aantal anderen wederom een jeugdspeler aan ons hebben kunnen binden. Denzel maakt sinds zijn komst naar Feyenoord grote stappen en dit contract is daarvoor een beloning en een teken van ons vertrouwen in hem. Tegelijkertijd is dit voor Denzel zelf pas het begin en moet dit voor hem vooral een stimulans zijn om door te gaan. Wij gaan hem daarbij uiteraard alle ondersteuning bieden.’

Bron Feyenoord.nl
Overig Nieuws
7 Comments
 1. Simon Broer zegt

  Wie???

 2. Ron van Neck zegt

  Bas van der Molen, Joleen Nojotaroeno πŸ™‚

 3. Henk Shellingerhout zegt

  We moeten nieuwe spelers halen voor het Eerste dat is nu even belangrijker schiet eens een beetje op of zie je dat zelf niet dan

 4. Hans Bosman zegt

  Wie is owusu

 5. Rob Snijders zegt

  Leuk, maar heeft nog een lange weg te gaan. Denk dat de supporters op andere aanwinsten zitten te wachten die direct inzetbaar zijn in de Kuip.

 6. RenΓ© de Jong zegt

  Gefeliciteerd jongen. Zet’m op. Een mooi vooruitzicht: spelen in De Kuip!

 7. Fons Wielemaker zegt

  Kunnen jullie misschien ook de titel bij een bericht meegeven, niet alleen de link? Zou mooi zijn πŸ™‚

Laat een antwoord achter