Feyenoord Futsal en TPP (VR) starten in eigen huis

0

Het programma voor de Eredivisie zaalvoetbal mannen en vrouwen is in concept gereed. Mogelijk worden er in de komende periode nog wijzigingen doorgevoerd als sporthallen niet beschikbaar zijn vanwege evenementen.

Supercup

Het seizoen wordt traditioneel geopend met de wedstrijden om de Supercup. Voor de teams van landskampioen zvv Hovocubo en KNVB Bekerwinnaar FC Eindhoven staat deze gepland op zaterdag 24 augustus 2019 in sporthal de Opgang in Zwaag. Na deze wedstrijd is de landskampioen vanaf 27 augustus gastheer van een van de Champions League-voorronden.

TPP Rotterdam werd afgelopen seizoen landskampioen bij de vrouwen en strijdt in de Supercup tegen G.S.F.V. Drs Vijfje. De studenten uit Groningen veroverden voor het eerst in de historie de beker, maar moesten het in de play-offs om de landstitel afleggen tegen TPP Rotterdam. De wedstrijd om de Supercup bij de vrouwen wordt vrijdag 6 september gespeeld.

Eredivisie mannen

De Eredivisie bij de mannen gaat in het weekend van 6 en 7 september van start. De eerste wedstrijdronde zorgt direct voor de klassieker, namelijk het duel tussen de Noord-Hollandse clubs zvv Hovocubo en FC Marlene. Ook de Noord-Hollandse streekderby tussen HV/Veerhuys en zvv Volendam staat meteen op het programma. Een week later gaat regerend landskampioen zvv Hovocubo op bezoek bij FC Eindhoven. FCK/De Hommel is terug in de Eredivisie en start met een uitwedstrijd tegen Tigers Roermond.

Overig Nieuws

Laat een antwoord achter