‘Feyenoord akkoord met Mexicaanse club over Tapia’

12
Foto: John Groeneweg

Renato Tapia lijkt Feyenoord te gaan verlaten. Na zijn goede prestaties op de Copa America lijkt de middenvelder te gaan verstrekken naar Mexico. Dit meldt KuipTalk op Twitter. 

Tapia kwam niet voor in de plannen van Giovanni van Bronckhorst en ook niet in die van de nieuwe Feyenoord-trainer Jaap Stam. De laatste maanden van het vorige seizoen werd Tapia al verhuurd aan Willem II. Eerder werd al bekend dat Cruz Azul Tapia graag wil toevoegen aan de selectie. Nu de Copa América 2019 is afgelopen verwacht men snel duidelijkheid over zijn toekomst.

12 REACTIES

  1. Is een goede voetballer die echter nooit 100% het vertrouwen heeft gekregen. Heeft zwakke punten maar daar kan aan gewerkt worden. Als hij weggaat vind ik het jammer. Volgens mij kan hij voor het huidige jonge Feyenoord met zijn ervaring een meerwaarde zijn. Snap het van zijn kant ook. Waarom op de bank zitten of uitgeleend worden als hij elders – ik denk voor meer salaris – wel aan de bak komt