Afgelopen weken heeft Excelsior Maassluis met de verenigingen uit de Tweede Divisie contact gehad omtrent het aanvangstijdstip van de wedstrijden. Omdat er afgelopen seizoenen al diverse wedstrijden om 14.30 uur zijn begonnen en dit in goede aarde viel bij zowel spelers, supporters, bestuur als sponsoren, is getracht dit voor het nieuwe seizoen weer voor elkaar te krijgen.

14 thuiswedstrijden om 14.30 uur
Het is Excelsior Maassluis gelukt om liefst veertien thuiswedstrijden naar het traditionele tijdstip van 14.30 uur te krijgen. Daarnaast heeft een enkele vereniging nog niet gereageerd op het verzoek, waardoor het totaal nog op vijftien kan komen te staan. Behalve de thuiswedstrijden zijn er ook diverse uitwedstrijden veranderd van aanvangstijdstip. Net als Excelsior Maassluis kiezen veel verenigingen ervoor om hun thuiswedstrijden om 14.30 uur of 15.00 uur te laten beginnen.

Live uitzending FOX Sports
Mocht FOX Sports ervoor kiezen om een wedstrijd van Excelsior Maassluis rechtstreeks uit te zenden dan zal de aanvangstijd worden teruggezet naar 15.30 uur. Dit heeft als voornaamste reden dat dan zowel de vereniging als onze sponsoren mooie exposure krijgen op de landelijke televisie.