DRL zoekt JO19 trainer

0

s.v. DRL is voor komend seizoen opzoek naar een hoofdtrainer die graag aan de slag gaat met de Jo19 groep.  Deze Jo 19 groep gaat op het tweede klasse niveau acteren en is opzoek naar een nieuwe uitdaging. DRL zoekt iemand die de uitdaging voor langere tijd aan wil gaan.

We vragen we het enthousiasme om 2 keer in de week de trainingen te leiden en op zaterdag de coaching te verzorgen.

We zoeken iemand die in ieder geval een cursus junioren of/en TC 3 van de KNVB heeft behaald.

Wat wij bieden zijn : Een gezellig club met enthousiaste kinderen om te voetballen met  trainers die graag het beste uit diezelfde kinderen willen halen,  we kunnen verschillende opleidingen aanbieden die extern of intern gevolgd kunnen worden, we bieden ondersteuning vanuit de voetbaltechnische commissie en we zorgen ervoor dat je na de inspanning niets te kort komt.

Bij interesse of vragen mail dan naar de Hoofd technische zaken jeugd Danny Spee : Dannyspee94@gmail.com

Overig Nieuws

Laat een antwoord achter