Deze winter ook op trainingskamp naar Zuid-Europa?

2

Diverse ploegen kiezen ervoor om ook deze winter weer de zon op te zoeken. Zoals elk jaar reizen er vele regioploegen af naar het zuiden van Europa om daar onder goede weersomstandigheden te werken naar de tweede seizoenshelft.

Op diverse plekken in Spanje en Portugal kan er uitstekend gewerkt worden aan een succesvolle periode na de winter. Denk hierbij aan plekken als Albir, Benidorm, Barcelona, Sevilla, Valencia en Torremolinos in Spanje en aan Albufeira in Portugal. 

Heeft u ook interesse om met uw ploeg af te reizen naar het buitenland? Neem dan contact op door te mailen naar MichelFeenstra@VoetbalRotterdam.nl en wij helpen u graag verder. Wij kunnen tevens voor een passende offerte zorgen.

Uiteraard geldt dit ook voor trainingskampen in het binnenland

Overig Nieuws
2 Comments
  1. Izak Lavooij zegt

    Fred van Zon als jij dat nou eens gaat regelen….

  2. Ton de Groot zegt

    Nick de Bil

Laat een antwoord achter