De Zwerver-trainer Edward Knook: ‘Het zal even wennen zijn in West II’

0

De indelingen in het amateurvoetbal zijn bekend; het dagdromen kan beginnen. Over kampioenskansen en periodetitels bijvoorbeeld en over de kansen om ‘er in’ te blijven.

De Zwerver komt na de zomer uit in de tweede klasse D (West 2). “Dat zal even wennen voor de fans”, denkt trainer Edward Knook. “Want het zijn vrijwel allemaal clubs die de meeste mensen nooit eerder hebben zien voetballen. Voor ons geldt deels hetzelfde, maar ik zie ook een mooie uitdaging in deze poule. Voor mij als ‘jongen van de overkant van de rivier’ voelt deze afdeling een beetje als thuiskomen. Bij DCV heb ik nog gewerkt als assistent van trainer Ronald Klinkenberg, Spirit ken ik ook vrij goed. Dat zijn leuke tegenstanders. Eén ding is zeker: het wordt een pittige competitie!”

Bron Regio-Voetbal.nl
Overig Nieuws

Laat een antwoord achter