Corne van Doorn tekent bij VUC

0

Het bestuur van zondag eersteklasser VUC stelt in de Algemene Leden Vergadering in oktober Corné van Doorn voor als bestuurslid Voetbalzaken. Wanneer de leden akkoord geven, is Van Doorn officieel bestuurslid. Van Doorn werkte in de regio bij onder meer TOGB en LYRA.

VUC is vanaf maart druk bezig geweest de vacante en belangrijke functie in te vullen. Cindy van Teunenbroek gaf destijds te kennen de functie neer te leggen. Wel werkt hij Van Doorn de komende maanden in. Het VUC-bestuur ziet de definitieve aanstelling van Van Doorn in oktober met vertrouwen tegemoet.

Geen onbekende

Corné van Doorn is geen onbekende bij de zwart-witten. Zo speelde de 54-jarige van 1974 tot en met 1985 in de jeugd. Daarna speelde Van Doorn jarenlang in het eerste en was hij enkele seizoenen aanvoerder van de pinguïns. Nadat Van Doorn stopte als speler is hij ruim twintig jaar trainer geweest bij verschillende clubs in de regio, waarbij hij op alle niveaus werkzaam is geweest.

Taken

Als bestuurslid Voetbalzaken wordt Van Doorn eindverantwoordelijk onder andere voor alle selectiezaken, het Technisch Hart en de lagere seniorenteams.

Overig Nieuws

Laat een antwoord achter