Botteghin: ‘Vorig seizoen belangrijke les geleerd’

2

Feyenoord treft Gabala FK of Dinamo Tbilisi in de derde voorronde van de Europa League, maar welke opponent het ook wordt: Eric Botteghin weet dat het team zich van de beste kant moet laten zien. ‘Dat moeten we als belangrijke les meenemen uit vorig seizoen.’

In het seizoen 2018-2019 verloor Feyenoord de heenwedstrijd met 4-0 van AS Trencín, waarna thuis met 1-1 gelijk werd gespeeld. ‘Tegen welke ploeg je ook speelt, je moet het uiterste uit jezelf halen en geconcentreerd spelen,’ stelt Botteghin, die met zijn goal in De Kuip de laatste Europese doelpuntenmaker is van Feyenoord.

Botteghin: ‘Je zou denken dat de returnwedstrijd thuis spelen een voordeel is, maar vorig seizoen was dat dus niet het geval… Dit jaar beginnen we in De Kuip en we weten dat we daar heel sterk zijn, zeker met de steun van het legioen. De supporters komen ons daar steunen en dat geeft ons altijd net wat extra kracht.’

Overig Nieuws
2 Comments
  1. Cor Vander Walt zegt

    Gaat hij nu echt voetballen

  2. Wilbert van Hamersveld zegt

    Ben benieuwd!

Laat een antwoord achter