Bertus van Leeuwen (Hillegersberg) overleden

2

Afgelopen donderdag 11 juli is Bertus van Leeuwen, vicevoorzitter en 2e penningmeester van de vv Hillegersberg op 78-jarige leeftijd overleden. Hij was tevens erelid van de vereniging en lid van verdienste van de K.N.V.B. Bertus maakte zich de afgelopen 65 jaar (!) als vrijwilliger in allerlei functies meer dan verdienstelijk voor zijn club en was jarenlang het bekende gezicht dat achtereenvolgens sportclub Hillegersberg’32, SMV-Hillegersberg en vv Hillegersberg overal vertegenwoordigde. Voor meer informatie zie de website van de vereniging https://www.vvhillegersberg.nl

Overig Nieuws
2 Comments
  1. Arie van den Bulk zegt

    Wat een triest bericht!
    Alle nabestaanden gecondoleerd!

    Moge hij rusten in vrede!

  2. Koos Zwildens zegt

    Dat is schrikken Ikwas twaalf jaar oud toen m’n vader in het eerste elftal van sc Hillegersberg speelde. Snelle Henkie. Toen leerde ik Bertus kennen Hij kwam vele jaren later bij mij in de Alexanderhal. Rust zacht Bertus.

Laat een antwoord achter