ASWH oefent tegen Al Feiha FC

0

Nadat het oefenduel tegen Halsteren van afgelopen zaterdag helaas geen doorgang kon vinden, komt ASWH komende woensdag voor de eerste keer tijdens de voorbereiding in wedstrijdverband in actie. In Zeeland neemt de ploeg van trainer Rogier Veenstra het op tegen Al-Feiha FC, een profclub uit Saoedi-Arabië.

Vorig seizoen eindigde Al-Feiha als twaalfde in de Pro League, waarmee het vier ploegen onder zich hield. De selectie van de club uit Al Majma’ah is momenteel in Nederland op trainingskamp. De ploeg heeft een Portugese trainer en herbergt spelers uit Saoedi-Arabië, Jordanië, Kaapverdië, Griekenland, Brazilië, Zweden en Tunesië.

De wedstrijd wordt gespeeld bij FC Westhoek in Burgh-Haamstede. De aftrap is om 19.00 uur. Supporters die willen komen kijken, kunnen terecht aan de Leliëndaleweg 13, 4328 LD te Burgh-Haamstede.

Overig Nieuws

Laat een antwoord achter