Zinkwegse Boys zoekt Hoofd Jeugdopleiding

0

Zinkwegse Boys is per direct op zoek naar een Hoofd Opleiding (HJO). Wij zoeken iemand die affiniteit heeft met jeugdvoetbal en die de grondhouding heeft om jeugdspelers/jeugdspeelsters te ontwikkelen en plezier te laten beleven aan het voetbal.

Richting de toekomst is de jeugdafdeling de belangrijkste afdeling van Zinkwegse Boys. Na de groeifase van de laatste jaren, heeft de club extra behoefte om een kwalitatieve stap te maken. In een vrije rol ben je de verbindende schakel tussen de jeugdcommissie en het bestuur van Zinkwegse Boys.

De HJO weet hoe jeugdspelers/speelsters kunnen leren voetballen. Hij/zij heeft inzicht in hoe trainers opgeleid en begeleid kunnen worden. Hij/zij heeft ervaring in het trainen van de verschillende leeftijdscategorieën. De HJO zal letten op de inhoud van de trainingen en indien nodig aanpassingen doen om de inhoud van de training te verbeteren en ziet erop toe dat de begeleiding goed is (positieve coaching, etc.). Als HJO word je onderdeel van de Jeugdcommissie in een vrije rol. De tijdsinvestering is enkele uren per maand. De HJO zal in het bezit moeten zijn van een pupillen of junioren trainersdiploma of de ambitie hebben deze op korte termijn te gaan halen. Ben je bereid om op termijn een opleiding Hoofd Opleiding C te volgen bij de KNVB?

Taken en verantwoordelijkheden van de Technisch Jeugd Coördinator:

Bewaakt de uitvoering van de 3 P’s (Persoonlijke aandacht, Plezier, Planmatige groei)  van ZWB door zich op de hoogte te stellen van de uitvoering.
Organiseert cursussen deskundigheidsbevordering en workshops rondom didactiek voor alle jeugdtrainers/begeleiders
Opstellen en beschikbaar stellen van trainingsstof per leeftijdsgroep
Je geeft mede vorm aan jeugdbeleidsplan als bepaler en bewaker
Controle uitvoeren op de naleving van het technisch jeugdbeleid
Actief begeleiden en coachen van het jeugdkader
Regelmatig bezoeken/beoordelen van trainingen en wedstrijden
Periodiek overleg met trainers/jeugdcommissie
Zorgt voor een goede overgang van de junioren naar de senioren.
Maakt in overleg met de trainers en teamleiders de teamindeling voor het nieuwe seizoen.
Organiseert en faciliteert cursussen EHBO en reanimatie.

Iets voor jou?

Wil jij een belangrijke rol spelen in onze gezellige, kleinschalige en sociale club? Interesse of wil je meer weten, stuur dan een mailbericht voor 30 juni 2019 naar vvzwb@zinkwegseboys.nlt.a.v. Stephen Steijger, voorzitter vv Zinkwegse Boys.

Overig Nieuws

Laat een antwoord achter