Zestien nieuwe spelers voor Groote Lindt

2

Groote Lindt ziet voor komend seizoen veel wijzigingen in haar selectie. De ploeg uit Zwijndrecht zal ook komend seizoen in de zaterdag derde klasse uitkomen en hoopt dit jaar wel op promotie.

Oefenmeester Serge van den Hurk iet liefst zestien nieuwelingen in haar selectie. Naast vijf vertrekkende spelers zullen ook Kevin van Pelt en Roel Peterse stoppen. Beiden zullen wel voor de club behouden blijven.

OVERSCHRIJVINGEN GROOTE LINDT

  • Komen: Tom van Oorschot (VVGZ), Tim Willemstein (IFC Zo), Silvano Domacasse (FC Dordt Amateurs), Donovan Carolus (MOC’17), Joao Petti (IFC Za), Juhtlen Castillo (IFC Zo), Kevin Zimmerman (SSW), Ali Zahidi (IFC Za), Jozef Balaydin (IJVV De Zwervers), Jordan Balootje (VVGZ), Max Klop (IFC JO19), Mo Monadile (Pelikaan), Tim Los (VVGZ), Hassan Feizi (VVGZ), Ivan Reijerkerk (ZBC’97), Melvin Boezaart (Poortugaal)
  • Gaan: Patrick Tukker (Drechtstreek), Dennis de Koning (Bolnes), Gerald Verhoef (IFC), Rowdy Lingen (IFC), Robin de Boer (Pelikaan), Bas van Lenten (Heerjansdam). Kevin van Pelt (stopt), Roel Peterse (stopt).

Overschrijvingen

Overig Nieuws
2 Comments
  1. Sander de Bloeme zegt

    Succes Delano Ignatia

  2. Wiebe Dedert zegt

    Finaal van de pot gepleurde vereniging!

Laat een antwoord achter