VVSB opteert voor derde divisie (za)

0

VVSB, als zondagclub, degradeerde afgelopen zaterdag door het verlies in de verlenging van Quick Boys naar de Derde Divisie. Dat zou dan normaliter de zondag Derde Divisie worden, maar direct na de wedstrijd werd al meegedeeld, dat de club zou opteren voor de zaterdag Derde Divisie.

Uit die klasse degradeert nu SJC. Voorzitter Arjan Broekhof (foto) liet zaterdag al weten dat zijn voorkeur uitgaat naar de zaterdag. Ook afgelopen seizoen in de Tweede Divisie speelde VVSB al de nodige (thuis)duels op de zaterdag. ,,Ik ga dinsdag contact opnemen met de KNVB om dit te bespreken”, liet Broekhof weten aan Omroep West. ,,Het lijkt mij dat er na de degradatie van VVSB en FC Lienden (zondagclubs) en de promotie van Noordwijk, Quick Boys en ASWH (zaterdagclubs) genoeg ruimte vrijkomt op zaterdag. Daar gaat onze voorkeur naar uit.”

Als dat gerealiseerd wordt speelt VVSB komend seizoen tegen onder meer de streekgenoten Ter Leede en FC Lisse.

Laat een antwoord achter