VVSB en Goes naar Derde Divisie (za)

1

VVSB komt aankomend seizoen definitief uit in de zaterdagse variant van de Derde Divisie. Na de degradatie uit de Tweede Divisie gaf de Noordwijkerhoutse club vorige week de wens door aan de KNVB om op zaterdag actief te blijven. Die wens is gehonoreerd. VVSB is van oorsprong een ‘zondagclub’.

Zaterdag promoveerde zondagclub Gemert na via de play-offs naar de Derde Divisie. Daardoor kwamen er eigenlijk 19 zondagclubs in de Derde Divisie terecht en 15 zaterdagclubs. VVSB helpt de KNVB uit de brand met de overgang naar de zaterdag. Ook het Zeeuwse GOES speelt aankomend seizoen als zondagclub in de zaterdagvariant van de Derde Divisie.

Omdat enkele beloftenteams zich terug hebben getrokken uit de voetbalpiramide is het goed mogelijk dat de Derde Divisie volgend seizoen uit 17 teams bestaat. De KNVB heeft daar zelf nog definitief uitsluitsel over gegeven. VVSB zal aankomend seizoen in FC Lisse en Ter Leede twee ploegen treffen uit de eigen streek in de Derde Divisie. VVSB zal zelf z’n thuiswedstrijden weer om 18.00 uur aftrappen.

Overig Nieuws
1 reactie
  1. Hans Schelvis zegt

    He??? De knvb heeft regels zolang het de knvb uitkomt???

Laat een antwoord achter