VOB met versterkingen klaar voor nieuwe seizoen

0

VOB is klaar op transfermarkt en heeft selectie voor 2019/2020 rond. VOB verwacht met deze kwaliteitsimpuls te kunnen meestrijden om de prijzen. 

VOB heeft op slotdag nog weten toe te slaan,  in navolging van achtereenvolgend Nick van Katwijk, Daan Slaager, Fatih Sayilgan, Mehmet Sayilgan, Andro Pantophlet, Appie Bel Abed, Robert Blok en Bradley Alders hebben Marco Maus en Maurice Hage van de Blijdorp zondag selectie te kennen gegeven volgend seizoen ook bij VOB te komen voetballen. Deze 2 iconen van het amateurvoetbal  kennen een geweldige historie bij o. a. Germinal (hoogtijdagen), AVS- Germinal, AGE en Blijdorp.

Maus nog altijd actief eerste elftal speler, hij heeft in zijn carrière al meer dan 600 wedstrijden gespeeld  en zal dit aantal bij VOB zeker nog één jaar willen uitbreiden. Hage met bijna identieke  carrière kiest er vooralsnog alleen voor om zijn conditie op peil te houden door mee te trainen met de selectie. 

VOB neemt met pijn in het hart afscheid van de volgende spelers: Mickey Nijman naar HBSS, Michael Jager naar Cion en Nicolai Koelhof naar Swift Boys. VOB wenst ze hierbij alle succes. Deze clubmensen blijven later nog steeds van harte welkom voor een eventuele terugkeer.

Overig Nieuws

Laat een antwoord achter