‘Vilhena heeft prijsafspraak in contract staan’

21

De kans wordt steeds kleiner dat Tonny Vilhena komend seizoen nog speelt voor Feyenoord. De middenvelder heeft na een gesprek met trainer Jaap Stam aangegeven naar het buitenland te willen.

Vilhena zal niet de hoofdprijs opleveren voor Feyenoord. De middenvelder heeft in zijn contract afspraken staan dat Feyenoord niet de hoofdprijs kan vragen. Vilhena heeft overigens nog maar een contract voor 1 jaar.

21 REACTIES

  1. Leuk dat ze dan bijtekenen, maar wat heb je aan zulke constructie? Volgens mij hebben ze zoiets ook gedaan met Clasie, dat die moest spelen? Wie bedenkt nou zoiets? Als dit allemaal klopt zou dit toch een zwakte van MvG zijn geweest?

  2. Voor die jongen zijn ontwikkeling ook beter om te gaan. Aan dit Feyenoord kan die toch niet veel meer aan toevoegen. Jammer van het flut seizoen anders hadden we er meer voor kunnen vangen. Tonny gaat je goed.