Tweede klasse komend seizoen opnieuw het doel voor versterkt Oud-Beijerland

0

Het is Oud-Beijerland net niet gelukt om te promoveren naar de tweede klasse. In de nacompetitie bleek Rozenburg te sterk dat de week daarna wel promoveerde. Oud-Beijerland wist zijn selectie goed intact te houden en zag tevens diverse versterkingen naar Oud-Beijerland komen. 

Volgend seizoen zal Ramon Hageraats opnieuw een poging wagen om zich te plaatsen voor de tweede klasse.

  • Komen: Quintin Burk (Spartaan;20), Kevin de Vries (IFC), Jeffrey van Dam (IJvv de ZwerverS), Davie van der Voorden (Zinkwegse Boys), Justin de Lange (Zinkwegse Boys), Kenzo Sanches (IJvv de Zwervers), Edinho Pique (Nieuwerkerk), Rahine de Wind (CVV Zwervers).
  • Gaan: Levy Groeneweg (DRL), Alex Munvazanz (Botlek), Rory Goudswaard (Zinkwegse Boys), Rob Haverhrork (NBSVV).

Overschrijvingen

Overig Nieuws

Laat een antwoord achter