Thomas Verhaar tekent bij Excelsior: ”Fijn om dicht bij huis te spelen’

0

Thomas Verhaar speelt de komende twee seizoenen voor Excelsior Rotterdam. De 31-jarige aanvaller voetbalde het afgelopen half jaar voor Ajax Cape Town in Zuid-Afrika. Hij keert nu terug in zijn geboortestad, waar hij eerder vier seizoenen voor Sparta Rotterdam uitkwam.

Gevoelig

,,Voor sommige mensen zal mijn overstap naar Excelsior wellicht gevoelig liggen, maar ik heb dat zelf totaal niet’’, zegt Thomas Verhaar. ,,Ik ben Rotterdammer en heb een tijd bij Sparta gespeeld. Ik ben echter te weinig voetbalsupporter om daar moeite mee te hebben. Ik ben meer liefhebber van voetbal en Rotterdam. De Eredivisie heeft wat mij betreft drie Rotterdamse clubs nodig, dus daar moeten wij zo snel mogelijk voor zorgen.’’

Avontuur

Verhaar vindt het fijn om terug te zijn in zijn geboortestad, al kijkt hij ook met een goed gevoel terug op zijn periode in Zuid-Afrika: ,,Een schitterende avontuur en dat had wat mij betreft nog een jaar langer mogen duren. We hadden moeten promoveren met Ajax Cape Town, maar dat is helaas niet gelukt. Daardoor hield het voor mij daar op. Kaapstad is een wereldstad en een geweldige plek om te wonen. Aan de andere kant ben ik blij om weer in de buurt van mijn huis te kunnen voetballen.’’

Overig Nieuws

Laat een antwoord achter