SVV (zo) houdt op te bestaan

9

Het doek voor het prestatiegerichte zondagvoetbal bij SVV is gevallen. Vandaag kwam het bestuur van de Schiedamse vereniging met een verklaring. Met deze beslissing zal SVV de plek in de zondag tweede klasse niet innemen en zal de functie van oefenmeester Gilbert de Wildt komen te vervallen. De club gaat zich focussen op de zaterdagafdeling.

De verklaring: “Onder aanvoering van, en in nauwe samenwerking met Gilbert de Wildt, is de afgelopen weken getracht in een zeer korte periode die ons was gegund, een geloofwaardige nieuwe zondagselectie te formeren voor SVV voor het seizoen 2019-2020.

De afgelopen dagen is de balans opgemaakt en de conclusie getrokken dat hiervoor onvoldoende mogelijkheden konden worden gevonden. Dat betekent dat het besluit is genomen om te stoppen met prestatievoetbal op zondag en ons verder te gaan concentreren op de zaterdag selectie.

Als gevolg hiervan is in goed overleg besloten dat SVV geen gebruik zal maken van de diensten van Gilbert de Wildt. Wij zijn hem bijzonder dankbaar voor zijn ultieme poging en grote inspanning hierbij en nemen dan ook in een uitstekende verstandhouding afscheid van elkaar. We wensen Gilbert heel veel succes met een eventuele volgende uitdaging.

SVV zal zich nu verder gaan richten op een nieuwe gezonde opbouw van de vereniging, waarbij de continuïteit van de hele vereniging voor de lange termijn, boven het korte termijn succes van een selectieteam zal gaan.’

9 Comments
 1. Winni Kiksen zegt

  Bielachelijk weer 1!

 2. Ton de Groot zegt

  Arie Ria Verboon

 3. Micha Voermans zegt

  Daniel Metselaar

 4. Daniel Metselaar zegt

  Wat een schande ….. alle energie die Toon-Angelique Wolters er de afgelopen jaren ingestoken heeft!! Belachelijk …….. Zonder prestatie elftal geen bestaansrecht

 5. Kees Learbuch zegt

  Wie is de volgende zondagvereniging.

 6. Dries Wesdorp zegt

  Most important nieuws van de laatste tijd is geweest de wedstrijd tegen Heerenveen (lekker belangrijk) … jammer dat het positieve in een korte tijd is omgeslagen naar het negatieve waarin 2 contracten met trainers in korte tijd worden ontbonden ….. bezint eer gij bezint zei mijn opa altijd. … jammer mooie club met een mooie historie waar een goede trainer (Toon Wolters) en een goed elftal stonden … hoop dat het huidige bestuur niet het hazenpad gaat kiezen…. want het is de laatste tijd wel heel erg onrustig .. had gewoon een fusie moeten komen tussen HBSS en SVV … meer leden, 1 mooi complex en een zaterdag en zondagafdeling … en gewoon de trainer kunnen houden.

 7. Peter Naaktgeboren zegt

  En weer 1 weg op zondag

 8. John Schell zegt

  SVV ooit landskampioen en eredivisie, erg triest!!

 9. John Dos Santos zegt

  Kevin Stiefel

Laat een antwoord achter