Sparta wil Mattheij bij Excelsior weghalen

4

Jurgen Mattheij heeft gesproken met Sparta. De centrale verdediger, die de afgelopen acht seizoenen voor Excelsior speelde, bevestigt het contact met de Kasteelclub. “Maar de deal is niet rond”, laat de Rotterdammer aan RTV Rijnmond weten.

Verder zegt Mattheij dat Sparta niet de enige club is waarmee hij heeft gepraat. Bovendien is er buitenlandse interesse. Mattheij heeft geen voorkeur wat betreft een Nederlandse of buitenlandse club: “Het gaat erom waar ik het beste gevoel bij heb, of dat nu in Nederland of het buitenland is.”

Mattheij degradeerde afgelopen seizoen met Excelsior uit de eredivisie. Hij had in Kralingen een aflopend contract. Namens Excelsior speelde Mattheij 188 wedstrijden, waarin de Rotterdammer negen keer scoorde.

4 Comments
 1. Rene Bau zegt

  ……en wat denk je van Engels (Roda) en Michel Vorm?..

 2. Michael Ronteltap zegt

  Jesse Den Braber

 3. Savi Merino zegt

  Tom Dolk

 4. Kevin Boin zegt

  Damon Abels

Laat een antwoord achter