Sparta heeft staf voor eredivisie rond

3

Sparta Rotterdam heeft de contracten met Nico Jalink, Nourdin Boukhari en Frank Kooiman met één seizoen verlengd. Nico Jalink is ook komend seizoen één van de assistenten van Henk Fraser. Frank Kooiman blijft ook komend seizoen keeperstrainer en Nourdin Boukhari zal Jeroen Rijsdijk assisteren bij Jong Sparta. Daarnaast zal Timo de Water als inspanningsfysioloog toegevoegd worden aan de begeleidingsstaf. Hij volgt Olivier Noordam op die zal vertrekken bij Sparta.

Technisch Manager Henk van Stee: “Het is geen toeval dat de trainers die ook volgend seizoen op Het Kasteel blijven allemaal een achtergrond hebben als speler van Sparta Rotterdam. Met z’n drieën hebben ze meer dan 500 officiële wedstrijden gespeeld voor Sparta en als trainer hebben ze allemaal hun eigen inbreng in de staf van hoofdtrainer Henk Fraser en zijn assistent Aleksandar Rankovic.”

Overig Nieuws
3 Comments
  1. Ton de Groot zegt

    Leuk joh, nu nog stuk of 5 nieuwe goede spelers. Nu doorpakken!

  2. Richard Laterveer zegt

    Ferry van Kampen

  3. Jan de Klerk zegt

    Nu nog een grsveld en anders gewoon in de K.K.C. blijven moet worden verplicht.

Laat een antwoord achter