RVV Blijdorp stopt op zondag: ‘Jeugd wil op zaterdag spelen’

1

Ook RVV Blijdorp heeft besloten om volgend seizoen geen standaardelftal in te schrijven op zondag. Blijdorp was de laatste seizoenen een stabiele derdeklasser maar voelde zich genoodzaakt tot deze stap.

”De jeugd wil gewoon graag op zaterdag spelen. Dit seizoen hadden wij diverse jongens in onze selectie die vanuit de A1 doorstroomden. Ook dit seizoen gaat dat weer gebeuren en daarom kiezen wij voor de zaterdag. Het is met pijn in mijn hart want ik heb zelf jarenlang op zondag in het eerste gespeeld maar het is nou eenmaal de tendens van nu”, zegt Blijdorp-voorzitter Frans Bonten.

De voorzitter blijft echter ambitieus. ”Wij waren lekker bezig op de zondag maar ook op de zaterdag gaat dit goed komen. Binnen enkele jaren staan wij weer waar wij horen te staan.”

Overig Nieuws
1 reactie
  1. Dave Tol zegt

    Ralph Erna

Laat een antwoord achter