Ricardo Moniz langer bij Excelsior

3

Ricardo Moniz is ook het komende seizoen hoofdtrainer van Excelsior. De Rotterdamse trainer heeft zijn contract met een jaar verlengd met een optie voor nog één seizoen. Hij maakte het afgelopen seizoen in Kralingen af, nadat Adrie Poldervaart bij Excelsior was opgestapt.

Moniz kon de Kralingers niet in de eredivisie houden. Excelsior degradeerde in de halve finale van de nacompetitie tegen RKC Waalwijk. De Brabanders waren over twee wedstrijden te sterk.

“Ik ben blij dat ik ook komend seizoen hoofdtrainer ben van Excelsior”, zegt Moniz. “Na de degradatie hebben we de tijd genomen. Iedereen was flink aangeslagen door de gebeurtenissen, dus het is ook goed dat we dat gedaan hebben. Het respect naar elkaar toe is echter altijd gebleven en dat is de basis waarop we nu verdergaan.”

3 REACTIES