Reportage: Lekkerkerk – Bergambacht

1

RTV Rijnmond maakte zaterdag een uitstapje naar de kelder van het amateurvoetbal. In Berkenwoude streden Lekkerkerk en Bergambacht om een plek in de derde klasse. ”Tegen acht clubs in de vierde klasse is het niet leuk voetballen.

”Het niveauverschil kan in sommige Rotterdamse vierde klasse-competities behoorlijk zijn. Zo won Bergambacht dit seizoen vaak met dubbele cijfers. Rechtstreekse promotie zat er net als vorig jaar niet in, omdat er telkens sterke ploegen overstappen vanuit de zondag. Lekkerkerk wil hun plek in de derde klasse daarom ook graag behouden.Verslaggever Sander Verrips bezocht deze wedstrijd en maakte een reportage over de strijd voor een plaats in de derde klasse. Langs de lijn sprak hij met Bergambacht-voorzitter René ter Braak, Lekkerkerk-secretaris Piet Sterrenburg en RTV Krimpenerwaard-commentator Nico Dullaart.

Ook beide aanvoerders Max Bakker van Bergambacht en Pim Molenaar van Lekkerkerk verschenen voor de camera.In de video is de reportage te bekijken.

Overig Nieuws
1 reactie
  1. Arie Lingen zegt

    Gefeliciteerd Marc

Laat een antwoord achter