Pascal Bosschaart tekent bij SC Cambuur

9

De technische staf voor het nieuwe seizoen is rond! Naast Henk de Jong, Sandor van der Heide, Martijn Barto en Peter van der Vlag sluit Pascal Bosschaart aan als 2e assistent. Hij zal deze functie parttime invullen en combineren met zijn taken bij IJsselmeervogels. De geboren Rotterdammer heeft zijn handtekening gezet onder een contract voor 1 seizoen, met een optie voor nog een seizoen.

De 39-jarige Bosschaart kende een lange carrière als speler bij onder meer FC Utrecht, Feyenoord en ADO Den Haag. Na zijn actieve loopbaan werd hij assistent-trainer bij IJsselmeervogels. Hier werkte hij onder meer samen met Sandor van der Heide.

Technisch Manager Foeke Booy over de komst van Bosschaart: “Pascal is een echte winnaar en iemand die jarenlang op topniveau heeft gepresteerd. Hij weet dus wat daar wordt gevraagd en als voormalig verdediger vult hij de overige stafleden uitstekend aan. Zo hebben we alle specialismen in huis.”

9 Comments
 1. Jan Streefkerk zegt

  Succes Pascal veel plezier

 2. Edwin Heemskerk zegt

  Miranda van Hoof

 3. Kees van der Burg zegt

  Dat was samen met die van Beukering die de 100 meter in 3 minuten liep de allerslechtste aankopen die Feyenoord ooit gedaan heeft.

 4. René van Goch zegt

  Succes Pascal.
  Wanneer de papieren binnen zijn kunnen we altijd praten tbv. de vrouwen van Heinenoord.

 5. Janie Kooijman zegt

  Succes Pascal.

 6. Wilco Egmond zegt

  101 jaar de strijder van Feyenoord

 7. Gonnie Penninkx zegt

  Succes Pascal

 8. Jenneke Visser zegt

  Ellis Visser vind je hem nog steeds leuk?

 9. Aad Adele Verschoof zegt

  Heel veel sucses pascal @

Laat een antwoord achter