Overschrijvingen Landelijk

2

Op 15 juni om 23:59 sluit de overschrijving voor amateurclubs. Onderstaand de overschrijvingen voor de landelijke competities.

Tweede Divisie

ASWH

 • Komen: Kenny Anderson (Quick Boys), Lorenzo Braaf (Smitshoek), Tijs te Duits (USA), Michel Franken (SteDoCo), Roy van ‘t Hoog (Sliedrecht), Mitchel Louwerens (NSVV), Toby Mulder (SteDoCo), Lucas van Oeveren (SC Feyenoord).
 • Gaan: Bilal el Amrani (OFC), Yassine Belghar (Sliedrecht), Jeremy Boshart (FC IJsselmonde), Sanzio Dieterich (SC Feyenoord), Stef Doedee (Smitshoek), Stanley Husen (Barendrecht), Kristian Nikolic (Excelsior Maassluis), Serkan Tanriseven (VVZG), BNebi Tiryakioglu (Onbekend), Peter Verhoeve (VVSB).

Excelsior Maassluis

 • Komen: Kristian Nikolic (ASWH), Milton Klooster (FC Lisse), Soufian Charraoui (Unitas), Etienne Muishout (Excelsior Rotterdam O19)
 • Gaan: Marouane Afaker (Katwijk), Jari Duijvensteijn (Westlandia), Milan van Ewijk (ADO Den Haag), Michael Poeljes (Zwaluwen), Niels Redert (stopt)

Derde Divisie

Barendrecht

 • Komen: Nassim Amaarouk (Capelle), Bram de Bruin (Capelle), Robin Driesse (XerxesDZB), Tim Eekman (Kozakken Boys), Stanley Husen (ASWH), Steven Lugtmeijer (SVV), Joost Mangert (Excelsior BVO), Niel Vorthoren (Sander Ulf, NOR)
 • Gaan: Jeffrey Aarts (DSO), Elson Almeida (onbekend), Anthony Biekman (Onbekend), Chris Dabaghian (Onbekend), Yorick van Deelen (Pelikaan), Burak Dogan (onbekend), Irvingly van IJman (Onbekend), Ali Khaldi (Onbekend), Daniel Kumic (FC ‘s Gravenzande), Ilyas Oulad Ali (Jodan Boys), Akram Salhi (onbekend), Gilberto da Silva (Barendrecht), Merij Wolters (Nieuwenhoorn)

Hoofdklasse (za)

Capelle

 • Komen: Jessie Oostrum (SC Feyenoord), Eric Jansen (Spirit), Lars van der Wijngaard (Spirit), Anass el Bouchataoui (Unitas), Massimo van Ewijk (Sparta), Joseph Goncalves (Zwaluwen), Leon Krznaric (Zwaluwen), Marvin van Tienen (Zwaluwen).
 • Gaan: Bram de Bruin (Barendrecht), Kai Fens (XerxesDZB), Ferry Hagendijk (XerxesDZB), Bradley van der Meer (Rijnsburgse Boys).

FC ‘s Gravenzande

 • Komen: Jurrian Jouvenaar (Forum Sport), Daniel Kumic (Barendrecht), Ardi Luijendijk (LYRA), Dennis van Rijn (Noordwijk).
 • Gaan: Kevin Bogaards (Onbekend)

Feyenoord, SC

 • Komen: Bjorn Wagenaar (Scheveningen), Khalid Rahli (Rijsoord), Sanzio Dieterich (ASWH), Jeffrey Duijnstee (Brielle).
 • Gaan: Serginho Van AxelDongen (Spijkenisse), Jessie van Oostrum (Capelle), Shabir Isoufi (Onbekend), Ricardo Merrelaar (Rhoon), Adair Veiga Lopes (Zwaluwen), Lucas van Oeveren (ASWH).

Jodan Boys

 • Komen: Wouter Beukers (Spakenburg), Jorn van Lunteren (Capelle), Jeroen Borsboom (ARC), Ilyas Oulad-Ali (Barendrecht)
 • Gaan: Marlon Oranje (CVV Zwervers), Lion van der Velde (Onbekend), Vincent Verbond (Onbekend), Harold Vrolijk (Nieuwe Lekkerland), Fanuel Waandels (Noordwijk)

Rijsoord

 • Komen: Chris Promes (Deltasport), Michel van der Spoel (Slikkerveer), Danilo Alkema (VVGZ), Marcello Gomes da Veiga (IFC), Leon van den Heerik (BVCB), Gavir Breidel (Sliedrecht), Tyvin Biekman (Zwaluwen).
 • Gaan: Zepp Jacobs (Brielle), Khalid Rahli (SC Feyenoord), Melvin Zaalman (Bolnes), Darlison Gerardus (Smitshoek), Niels Groeneveldt (Poortugaal).

Spijkenisse

 • Komen: Michael van Dommelen (Brielle), Youri Verschoor (Zwaluwen), Robert Michilsen (Zuidland), Stevie Soares (VV Brielle), William Darjij (XerxesDZB) en Lonny Mendes Fernandes (Brielle), Serginio van AxelDongen (SC Feyenoord)
 • Gaan: -Jazzy Adams (Brielle), Stefano Goncalves (Smitshoek), Peter de Lange (Barendrecht), Kees Tol (Alphense Boys)

Sliedrecht

 • Komen: Quincy Bartens (GJS), Thimo Ponsen (FC Lienden), Anthony Fortes Furtado (Oranje Wit), Niels Nieuwesteeg (Almkerk), axime Kivaka Ndona (WNC)
 • Gaan: Gavir Breidel (Rijsoord), Roy van ’t Hoog (ASWH), Sjoerd van der Waal (stopt)

Smitshoek

 • Komen: Leroy Resodihartjo (Scheveningen), Vincent Verbond (Jodan Boys), Stefano Goncalves (Spijkenisse), Stef Doedee (ASWH), Darlison Gerardus (Rijsoord), Ray Kroon (Goes),
 • Gaan: Lorenzo Braaf (ASWH),  Sven Scholte (Heerjansdam), John van Vugt (Heerjansdam), Luc Delmee (Heerjansdam), Ramon van de Wal (Heerjansdam), Thijs Oomsen (CION), Mathijs Tabbers (CION) en Erwin Bravenboer (CION), Jordi Dekker (Poortugaal), Sean Verburg (Poortugaal), Mike van de Wijngaart (Denemarken)  

Zwaluwen

 • Komen: Michael Poeljes (Excelsior Maassluis), Wembley Reyes (XerxesDZB), Desire Simson (Hercules), Adair Veiga Lopes (SC Feyenoord), Marciano Bruma (Hillegersberg), Jim van Oeveren (Hillegersberg), Richie Basoski (Heinenoord)
 • Gaan: Vincent van Dorp (Scheveningen), Raoul Gillet (Brielle), Joseph Goncalves (Capelle), Robin Hofman (XerxesDZB), Leon Krznaric (Capelle), Justin van Mullem (Capelle), Jerry Scholman (Capelle), Marvin van Tienen (Capelle), Youri Verschoor (Spijkenisse).

Hoofdklasse (zo)

IFC

 • Komen: Hermon Tekleab (Kozakken Boys), Yoeri Rombouts (Meeuwenplaat), Mitchell Ott (Meeuwenplaat), Essey Kiflom (Unitas zon), Keessie Wolters (SVV), Patrick Fonseca (SVV), Amir Mahmoudian (IFC zat) en Elson do Rosario Almeida (Barendrecht). 
 • Gaan:  Marcello Gomes da Veiga (Rijsoord), Mo el Bannasri (Pelikaan), Tim Willemstijn (Groote Lindt), Juhtlen Castillo (Groote Lindt), Edison Warner (SSS), Ozan Cimen (Unitas zon), Noël Goossens (Heinenoord) en Berkay Tunc (VVGZ).

Leonidas

 • Komen: Jerome Egbo (Elpido Xylofagou (Cyprus), John Sands (Cambridge FC), Youandi Renfurm (FC Lienden), Stanley Miloa (Alphense Boys), Levi Marengo (Jodan Boys), Nelson Tavares da Veiga (HBS), Marruchen Zimmerman (Deltasport), Andre Bolivar (Westlandia), Reza Ngarigota (Deltasport), Kick Kerklaan (VDL), Jan Tuitel (XerxesDZB), Diego Liefden (Deltasport), Stanley Ammerlaan (IFC), Lody Damiste (Alexandria’66), Younes Alhabase (Leonidas jeugd), Nabil Alhabase (Leonidas jeugd), Jemalh Angel (Leonidas jeugd), Evander Bendt (Zwarte Pijl) en Djemy Pietersz (dvv Delft), Faisel Mellah (HBSS) en Amir Alisic (COAL), Giorgio Winter (Leonidas za)
 • Gaan: Tsanislav Tsankov (Steenbergen), David Kappel (HBS), Eren Yildizturan (VC Vlissingen) en Maarten Smeets (Antibarbari).

Unitas

 • Komen: –
 • Gaan: – 

VOC

 • Komen: Sven van Hees (TOGB), Wouter Dronkers (Boston), Jevon BLijd (DHC), Roy Blinker (Barendrecht)
 • Gaan: Niemand

 

Overig Nieuws
2 Comments
 1. lydam zegt

  Donovan Lioe Anjie – RVVH

  Chantley Job – FC.Dordrecht.

 2. lydam zegt

  Donovan Lioe Anjie – RVVH NAAR RIJSOORD
  Chantley Job – FC.Dordrecht. NAAR RIJSOORD

Laat een antwoord achter