Overschrijvingen derde klasse (za)

0

Op 15 juni om 23:59 sluit de overschrijving voor amateurclubs. Onderstaand de overschrijvingen voor de derde klasse (za). Heeft u een toevoeging, mail dan naar info@voetbalrotterdam.nl

Derde Klasse (za)

Alblasserdam

 • Komen: Aschwin Bakema (Kozakken Boys), Max Busé (FC Dordrecht), Umut Takac (LRC), Jordy Wemelsfelder (NSVV), Ahmet Kuyucu (VVGZ), Stefano Taveres (Pelikaan), Dogukan Senol (Sliedrecht)
 • Gaan: Vadsun Vidal de Jesus (Papendrecht), Junior Visser (De Alblas)

Botlek

 • Komen: Sevket Kasaroglu (Brielle), Jubertien Mariana (Rijnmond HS), Zakaria Cheikh (Hekelingen), Diego Staas (LMO), Koen Spitters (GHVV’13).
 • Gaan: Stefan van Asperen (OVV), Joshua Tromph (Rijnmond HS), Dylan Ross (Simonshaven)

BZC/Zuiderpark

 • Komen: Asisdu Angelo (LMO), Houszyn Uzumel (LMO), Rouchen August (HOV/DJSCR), Dandy Riudolf Teunissen (Excelior R.), Houszyn Uzumel (Excelsior R), Nathaniel Werkman (GLZ/Delfshaven), Angariq Donother (Overmaas), Andy Schotborg (GSC/ODS), Lucien Juliana (SCO’63).
 • Gaan: Geen

CION

 • Komen: Joey van der Velden (vv Brielle), Bryan Struis (vv Zwaluwen), Tiemen Noordam (vv Zwaluwen), Derk Dupon (sv Deltasport), Mike Jager (rvv VOB), Danny Koetsier (sv CWO), Nick van Santen (sc Victoria’04), Erwin Bravenboer (vv Smitshoek), Thijs Oomsen (vv Smitshoek), John de Ronde (vv Smitshoek), Mathijs Tabbers (vv Smitshoek) en Mitchell Zeebregts (CION 3).
 • Gaan: Eren Ercan (Swift Boys), Hakan Sencer (Swift Boys), Ilias Benhaddoui (Swift Boys), Judrik Leitoe (Swift Boys), Ricardo Malaihollo (Swift Boys), Heinrich Esajas (Zwarte Pijl), Rachid Lartey (Excelsior R.), Gino Martis (Excelsior R.) en Cengiz Topal (stopt).

CVC Reeuwijk

 • Komen: –
 • Gaan: –

De Alblas

 • Komen: Junior Visser (Alblasserdam), Stijn Verkerk (Drechtstreek)
 • Gaan: Rhaudy Diamant (Papendrecht), Djordi de Boer (Papendrecht), Erwin van der Heijden (Drechtstreek), Jeffrey Gelderblom (De Zwerver), André de Vos (Nieuw-Lekkerland, lager elftal)

De Jonge Spartaan

 • Komen: Cas Abbas (Zuidland), Derrick Dubbeld (DBGC).
 • Gaan: Jaro Jongejan (SNS), Martijn Kievit (Stellendam)

Den Bommel

 • Komen: Geen
 • Gaan: Mees Vroege (Flakkee), Jordy Braafhart (onbekend), Jordy Buijs (stopt), Joey Bahnerth (stopt)

Dilettant

 • Komen: Damian Brussee, Jordy Buijs, Cedric Tuk en Milan Lagerwerf (allen DCV).
 • Gaan: Max Rikkelman (lager elftal), Jeffrey Schroevers (Leonidas).

Dubbeldam

 • Komen: –
 • Gaan: –

DVO’32

 • Komen:​​ Achraf Bouchrit (Deltasport), Ali Cetin (Cion), Colin Pleijsier (CWO), Edin Katana (was ​​gestopt), Emre Cicek (Victoria’04), Frank Boer (SVV), Hassan Hussein (was gestopt), Jaro Foppen, Khaled Srour, Wilson Iyawe (Zwaluwen), Michel Zuur (Kethel Spaland), ​​Mitchel van der Windt (VDL)
 • Gaan:​​ Roberto Grandazzi (trainer MSV’71), Nelson do Rosario (stopt), Chris Morales ​​(Alexandria’66), Jelle Blankestijn, Boyd van der Leeden, Peter van der Vlugt ​​(Victoria’04), Leon van de Tempel (CWO), Robert van Houte (sv Urk), Sonny Brouwer ​​(VFCza), Martijn Leerdam, Cheik Done, Mark Zomervrucht,  Tim Kolsteren (stoppen), Herve Makuka (onbekend) en Mitchell Lit (NSVV).

FC IJsselmonde

 • Komen: Diogo Fortes (Zwaluwen), Moreno Sallons (Rijsoord), Bilal Moqa (Barendrecht)
 • Gaan: Mark van Zanten (LMO), Rene Wilting (LMO), Michael Koolmees (LMO), Nick van Duuren (LMO), Jonathan Baan, Mario Dierckx, Michel van ’t Hof, Johan Kanters, Mark Boshoff en Vincent Damink (allen stoppen).

GHVV’13

 • Komen: Wouter Landman (Abbenbroek), Victor Kriek (DRL), Bilal Tsouli (DRL), Pascal van der Hor (Meeuwenplaat), Tom Gardenier (Abbenbroek).
 • Gaan: Jean Paul Kers (Abbenbroek), Sander de Bloeme (stopt), Robin de Ridder (stopt), Koen Spitters (Botlek).

Gravendeel

 • Komen: Jordy Verkerk (ZBVH), Alwin van der Werff (Strijen), Romano Lieveld (GOZ).
 • Gaan: Roy Schrauwen (Dubbeldam), Ivar de Boer (Oranje Wit), Dennis Schleiffer (Oranje Wit), Mitch Klein (Hardinxveld).

Groote Lindt

 • Komen: Tom van Oorschot (VVGZ), Tim Willemstein (IFC Zo), Silvano Domacasse (FC Dordt Amateurs), Donovan Carolus (MOC’17), Joao Petti (IFC Za), Juhtlen Castillo (IFC Zo), Kevin Zimmerman (SSW), Ali Zahidi (IFC Za), Jozef Balaydin (IJVV De Zwervers), Jordan Balootje (VVGZ), Max Klop (IFC JO19), Mo Monadile (Pelikaan), Tim Los (VVGZ), Hassan Feizi (VVGZ), Ivan Reijerkerk (ZBC’97), Melvin Boezaart (Poortugaal)
 • Gaan: Patrick Tukker (Drechtstreek), Dennis de Koning (Bolnes), Gerald Verhoef (IFC), Rowdy Lingen (IFC), Robin de Boer (Pelikaan), Bas van Lenten (Heerjansdam). Kevin van Pelt (stopt), Roel Peterse (stopt).

HBSS

 • Komen: Mickey Nijman (VOB),  ilya Tiren, Dicky Tijdeman, Nicolai de Jager, Jay van Ommeren, Wesley Schouten, Jorden Scherpenzeel, Andre Simonis (allen SVV-zo), Michael vd Ende (RKDEO), Mitchell Spork (Capelle), Vince Timmers (VFC-za)
   
 • Gaan:Erik Pieters (stopt), Okan Yabasun, Rachid Bouali, Miloud Bel Hassani (allen CWO), Naigy Klepke (Kethel Spaland-za), Zakaria Amrani (RKAVV), Faisal Mellah (Leonidas-zon), Yordi Molendijk (Smitshoek)

Kethel Spaland

 • Komen: –
 • Gaan: – 

Lekkerkerk

 • Komen: Kevin Liefhebber en Gianni Wijting (FC Perkouw).
 • Gaan: Roy den Besten (stopt), Jeffrey Altheer (stopt).

Leonidas

 • Komen: Jay Lopes (SDV), Lee Almeida da Luz (Maense), Gessy Lopes (SDV), Jeff Schrievers (Dilettant), Rivaldo Saarda Prado (Sparta jeugd), Sahan Santa Cruz Montoya (Remo), Jeromy Amelo (Leonidas jeugd), Randy Bakboord (Kethel Spaland), Stephan Martins (XerxesDZB), Jordy Rodrigues (Swift Boys), Valeer Vers (DRL), Mem Bernadina (Spartaan’20), Soufian Benali (Leonidas jeugd), Sjean Engelhardt (Egelantier Boys), Cihan Cehver (Besiktas) en Marlon Almeida (SDV).
 • Gaan: Charly Pires (Vitesse Delft), Ebru Arslan (GLZ Delfshaven), Ayman El Joghrafi (CVV Zwervers), Elton Evora (CWO) en Joauad el Morabit (HOVDJSCR), Giorgio Winter (Leonidas zondag)

LYRA

 • Komen: –
 • Gaan: –

MVV’27

 • Komen: –
 • Gaan: –

Naaldwijk

 • Komen: –
 • Gaan: –

Nieuwerkerk

 • Komen: –
 • Gaan: –

Oud-Beijerland

 • Komen: Quintin Burk (Spartaan;20), Kevin de Vries (IFC), Jeffrey van Dam (IJvv de ZwerverS), Davie van der Voorden (Zinkwegse Boys), Justin de Lange (Zinkwegse Boys), Kenzo Sanches (IJvv de Zwervers), Edinho Pique (Nieuwerkerk), Rahine de Wind (CVV Zwervers).
 • Gaan: Levy Groeneweg (DRL), Alex Munvazanz (Botlek), Rory Goudswaard (Zinkwegse Boys), Rob Haverhrork (NBSVV).

Oudewater, FC

 • Komen: –
 • Gaan: –

OVV

 • Komen: Stefan van Apseren (OVV), Jimmy Feijnen (Zwartewaal), Steven Pieternella (Rijnmond HS).
 • Gaan: Wouter Besters (Hellevoetsluis), Timo Lemmens (stopt).

Perkouw

 • Komen: Christiaan Schrader (DCV), Davey de Wolff (Kethel Spaland), Rick Bogaard (was gestopt)
 • Gaan: Jan Smits, Kevin Guttink, Julian van Lith (allen Spirit), Robin Borst (Bergambacht), Eelco van Viersen (Kethel Spaland), Maarten Adriaanse (stopt), Tom Achterberg (stopt), Pieterjan Geneugelijk (stopt).

Rhoon

 • Komen: Ricardo Merrelaar (SC Feyenoord), Niels Molendijk (Zuidland), Sebastiaan Houtgraaf (Willem II).
 • Gaan: Darragh Zondervan (WCR)

Rijnmond HS

 • Komen:Tom Beker, Mike van Haften, Lyshon Leona, Jorginho Pietersz (allen Spijkenisse), Gino-Vanni Boom (Excelsior M), Django Binder (Deltasport), Ackeo Liefden (Slikkerveer), Rohaindrick Hooi (SHO), Romeo Rommy (Zuidland), Justin Snijders (Heerjansdam), Joshua Olymph (Botlek).
 • Gaan: Arjan Jongerius, Jordy Kerseboom, Sander Kerseboom (allen stoppen), Collin Goudt (WCR), Christian Fontes de Mello (Deltasport), Roger Lieveld (Charlois), Steven Pieternella (OVV), Corly Bazoer (OVV).

Schipluiden

 • Komen: –
 • Gaan: –

Schoonhoven

 • Komen: Geen
 • Gaan: Amine Karroum (Spirit), Julian Buijs (FC Perkouw), Sjef van Vugt (lager elftal).

SSS

 • Komen: Diejego Biekman (Baronie), Dennis den Haan (CVV Zwervers), Ernesto Fiquera (Poortugaal).
 • Gaan: Gijs van der Zande (SSS), Erik Blokland (stopt), Jeffrey Heinen (Sprting’70), Julian van Dijk (Strijen), Sven Moerland (Kogelvangers), Stefan Gerritsen (Barendrecht), Emiel Elvers (Barendrecht), Tim Lader (Barendrecht).

VDL

 • Komen: –
 • Gaan: –

Verburch

 • Komen: –
 • Gaan: –

VFC

 • Komen: Sonny Brouwer (DVO’32), Ruben Schuit (VFC JO19-3), Thijs Oomen (Victoria ’04), Julian Keizerwaard (Zwaluwen), Troy Salomons (Zwaluwen), Jarno Noordhoek (Zwaluwen), Jelmer Noordhoek (was gestopt), Perry Brouwer (Deltasport), Eerde Warnaar (CWO), Olivier van Dorsen (Victoria ’04), en Sofian Muuren (Victoria’04).
 • Gaan: Vince Timmers (HBSS), Michael van der Boor (VFC zondag)

Vierpolders

 • Komen: Mike Timmers (Zwartewaal), Bart Rollof (Zwartewaal)
 • Gaan: Ricardo Nijssen (Stopt).

Vlotbrug

 • Komen: Davind Nunez (OHVV), Jeremy Verschoor (OVV).
 • Gaan: Geen

VVOR

 • Komen: –
 • Gaan: –

Zwarte Pijl

 • Komen: –
 • Gaan: –

Zwervers, IJVV

 • Komen: Leonardo Furtado (ASWH), Wessel Kool (Brielle), Maurice Lopes (Spartaan 20), Soufian Bouchnafa (Spartaan 20), Soufian El Majjaoui (Spartaan 20), Milan Baars (Antibarbari), Marvin Koolmees (Pelikaan),Mohamed Boudal (Brielle), Eray Kocak )Spartaan 20), Kiefer van der Padt (Slikkerveer),Sebastiao Quiavuazoa (ASWH), Stivan Silva (sv Charlois), Mees van Krevelen (geen club), Jaouad El Hachouchi (Charlois).
 • Gaan: Josef Balaydin (Groote Lindt), Djamillo Bechoe (Heinenoord), Mike Kos (Sleeuwijk), Kenzo Sanches (Oud-Beijerland), Unsal Altiok (RVVH).

Zwerver, De

 • Komen: –
 • Gaan: –

Zuidland

 • Komen: Jelle Wolters (GHVV’13), Nick Koopal (Hekelingen).
 • Gaan: Ayrton Verlaan (BVCB), Frank de Regt (Hellevoetsluis), Cas Abbas (DJS), Niels Molendijk (Rhoon), Robert Micheilsen (Spijkenisse), Rucently Benito (Hellevoetsluis).

 

Overig Nieuws

Laat een antwoord achter