Naaldwijk heeft selectie rond

0

Nadat de nieuwe trainer van vv Naaldwijk, Patrick Fieret, al kon melden dat Said Jahangir en Nikkie Krouwer volgend seizoen de kleuren van vv Naaldwijk gaan verdedigen, komt daar voor Fieret nog een bekende bij voor zijn selectie van 2019-2020.

Jeroen Vogels is volgend seizoen ook een witkiel. Naast deze drie spelers van vv Maasdijk komen van DSO over Rik Kuperus (foto) en Sanjeev Manraj. Ook krijgt de selectie van vv Naaldwijk een brok ervaring in de selectie door de komst van Marc Hoogendoorn (FC ’s-Gravenzande). Hij trekt na een jaar sabbatical de voetbalschoenen weer aan.

Terug

Datzelfde doet ook Michiel van den Berg, nadat hij Naaldwijk de laatste wedstrijden al van dienst was en er komend seizoen weer voor gaat. Ook Dennis de Groot sluit na een jaar van blessureleed weer aan bij de Naaldwijkse selectie. De Groot, kwam eind vorig seizoen over van Verburch, maar had te kampen met een zware knieblessure. De laatste maanden is hij al klaar gestoomd door nieuwe verzorger/hersteltrainer Conny Wubben.

Jeugd

Vanuit de jeugd van vv Naaldwijk krijgt Fieret de beschikking over doelman Frank van de Geer, Addy van Eendenburg, Koen Voogt, Vito Beekhuizen, Thijs Zwarts, Dylan van den Bos, Nico van der Bos en Dennis Klapwijk. De enige afvallers bij het keurkoprs van vv Naaldwijk zijn Sebastiaan van den Berg (gaat lager spelen), Rodney Belt (stopt) en Jordy Noordam (gaat lager spelen bij FC ’s-Gravenzande).

Laat een antwoord achter