Maach (SV Charlois), Houdoe (Spijkenisse) en anderen geven TransvaliaZW kwaliteitsimpuls

3

TransvaliaZW krijgt volgend seizoen diverse versterkingen. De nummer twaalf van de vierde klasse G krijgt een flinke kwaliteitsimpuls. Mo Houdoe komt over van Spijkenisse. Houdoe kwam eerder jarenlang uit voor LRC Leerdam.

Ook komen de gebroeders Azar naar de Charloisse Lagendijk. Ibrahim speelde voor SV Charlois en Kocatepe. Ismael komt over van Spartaan’20. ”Wij willen graag met vrienden gaan voetballen.”

Ahmed Tarhouchi speelde afgelopen jaar voor HWD en Nordin Maach (zie foto) speelde de laatste jaren voor SV Charlois. Daarvoor kwam hij zijn leven lang uit voor CVV-Mercurius. ”Ik wil plezier in het voetbal hebben en dat denk ik volgend seizoen te vinden met mijn vrienden en met Andre Linger als trainer.”

3 Comments
  1. Michel Feenstra zegt

    Succes daar maat! Weer een echte clubjongen weg 🙁

  2. Wilma Kruit zegt

    ❤️

  3. Wilma Kruit zegt

    ❤️

Laat een antwoord achter