Gezocht: Spelers/speelsters en keepers

0

Hierbij een overzicht van clubs die (jeugd)spelers en/of keepers zoeken. Zoekt u ook een speler of keeper mail dan naar MichelFeenstra@VoetbalRotterdam.nl

 • Vv Hillegersberg speelt volgend seizoen in de 1e klasse. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar in de selectie. 
  Ben je ambitieus, is je niveau 1e klasse of hoger en wil je de kans krijgen om bij deze mooie vereniging te spelen, neem dan contact op met John Hoeks, 0629593939.
 • De veteranen van SDV zin op zoek naar enkele enthousiaste spelers. Heb jij interesse om in dit gezellige team te spelen neem dan contact op met Sinclair Bischop door te mailen naar sinclair.bischop@rijnmond.nl
 • CION 2 (reserve 3e klas) is momenteel met een jonge groep, aangevuld met een aantal ervaren dertigers, bezig enthousiast team neer te zetten. Omdat CION niet in het bezit is van een jeugdafdeling is het voor de vereniging zaak op zoek te gaan naar nieuwe aanwas voor het tweede selectieteam om de volgende stap te kunnen maken.

  Ben jij een enthousiaste voetballer, gemotiveerd en bereid in jezelf te investeren, of ben jij een speler die deze spelers naar een hoger plan kan tillen en wil spelen in een selectieteam op reserve 3de klasse niveau? Dan zijn we bij CION op zoek naar jou! Er zijn doorgroeimogelijkheden om vanuit het 2de elftal naar de eerste selectie door te groeien, waarvan er de afgelopen jaren diverse voorbeelden zijn geweest.

  Wat kunnen ze je bieden: trainingskamp in januari, trainingskleding en voetbaltas, presentatiekleding, goede accommodatie (inclusief  kunstgrasveld), trainingen op dinsdag en donderdag onder leiding van gediplomeerde trainers (om dit elftal is er een volledige staf die probeert het maximale uit deze spelersgroep te halen en al dan niet spelers de stap naar het eerste team te laten maken) en uiteraard waar CION om bekend staat: gezelligheid!

  Mail je gegevens naar: Dennis Vuijk , emailadres den1981@hotmail.com  en er wordt zo spoedig mogelijk contact opgenomen.

 • sv Gouda zoekt keeper(s) voor 1e elftalDankzij het overtuigende kampioenschap zal sv Gouda volgend seizoen mogen uitkomen in de 3e klasse zaterdag West 2.Door een langdurige stage van de huidige keeper zal sv Gouda voor het aankomende seizoen minimaal 1 keeper nodig hebben voor het 1eelftal.

  De selectie bestaat uit een goede mix van jonge en wat meer ervaren spelers en deze hebben de ambitie om ook in de 3e klasse maximaal te gaan presteren.

  Ben jij gedreven en op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een echte vereniging .. neem dan contact op met hoofdtrainer Peter Huisman 0611042339 voor een kennismaking en/of proeftraining.

  Sv Gouda doet niet aan vergoedingen, wel zijn de randvoorwaarden goed geregeld.

 • XerxesDZB zondag1 is nog op zoek naar (talentvolle) aanvallers. Er zijn nog een paar plekken beschikbaar in onze selectie en mogen contact opnemen met mij op Marphe Redjosetiko: 06-50564675.

Laat een antwoord achter