Feyenoord in De Kuip tegen Panathinaikos en Southampton

2

Feyenoord neemt het in de openingswedstrijd van het seizoen 2019-2020 op tegen Southampton. De traditionele laatste oefenwedstrijd in De Kuip voor de start van een nieuw seizoen wordt dit jaar gespeeld op zondag 28 juli. De aftrap is die dag om 14:30 uur.

Seizoenkaarthouders hebben automatisch toegang tot de traditionele openingswedstrijd.
De vriendschappelijke ontmoeting met Southampton betekent ook een weerzien met Jordy Clasie, die het afgelopen seizoen werd gehuurd van de club uit de Premier League. The Saints – vier jaar geleden ook al tegenstander van Feyenoord tijdens de oefencampagne – eindigden het voorbije seizoen als zestiende in de Engelse competitie.

Ook Panathinaikos naar De Kuip

Behalve Southampton ontvangt Feyenoord ook Panathinaikos tijdens de oefencampagne voor het nieuwe seizoen. De wedstrijd tegen de Grieken wordt op woensdag 17 juli om 20:00 uur gespeeld in De Kuip.

Kaartverkoop

Seizoenkaarthouders hebben met hun seizoenkaart toegang tot de openingswedstrijd tegen Southampton. Dit geldt niet voor het duel met Panathinaikos. Informatie over de kaartverkoop voor beide wedstrijden volgt zodra bekend op de officiële clubkanalen.

Programma voorbereiding

Met de ingeplande oefenwedstrijden in De Kuip krijgt het programma van Feyenoord in de voorbereiding voor seizoen 2019-2020 steeds verder vorm. Hieronder vind je een overzicht van de wedstrijden en evenementen die tot dusver bekend zijn.

2 Comments
  1. Ludo van Horssen zegt

    Hahhahaha pyrothynaikos

  2. Ruud van Zanten zegt

    Is daar wel geld voor?

Laat een antwoord achter