Excelsior Maassluis zoekt hoofdtrainer voor JO19

0

Excelsior Maassluis is bij de jeugd op zoek naar een hoofdtrainer voor JO19 voor het seizoen 2019-2020. Excelsior Maassluis staat al jaren bekend als opleider van grote jeugdtalenten. In 2016 uitgeroepen tot beste jeugdopleiding van Nederland en momenteel in de top 5 van beste amateurvereniging van Nederland. Het eerste elftal is dit seizoen als 2e geëindigd in de 2e divisie met meer dan 70% eigen jeugd in de selectie!

Voor de JO19 zijn we op zoek naar ambitieuze en enthousiaste hoofdtrainer. Doel is om het team, de spelers en ook jezelf verder te ontwikkelen. Deze groep traint 3x per week en speelt op zaterdag haar wedstrijden.

Ben jij ambitieus, enthousiast, in bezit van TC2 en vind je het leuk om spelers beter te maken en jezelf te ontwikkelen als trainer? Neem dan contact op. Je kunt een email sturen met je motivatie en je CV en/of bellen met Marco Bravenboer, m.bravenboer8@upcmail.nl of bellen 06-51965063.

Overig Nieuws

Laat een antwoord achter