Excelsior legt El Hankouri vast

2

Redouan El Hankouri maakt komend seizoen deel uit van de selectie van Excelsior Rotterdam. De 18-jarige Rotterdammer speelde afgelopen seizoen in Excelsior onder 19 en tekent nu een contract voor twee jaar bij de club waar hij aan zijn zevende seizoen gaat beginnen.

Eerste profcontract

El Hankouri zette woensdag zijn handtekening onder zijn eerste profcontract in aanwezigheid van zijn familie, waaronder zijn oudere broer Mohamed, die bij FC Groningen speelt. ,,Een bijzonder moment voor mij en mijn familie’’, zegt hij. ,,Mijn broer had inderdaad al eerder een contract, maar ik was niet jaloers hoor, haha. Eerder trots. Dat we nu allebei bij een profclub onder contract staan, maakt het alleen maar extra mooi.’’

Overig Nieuws
2 Comments
  1. Ruud van Kluijve zegt

    Wie…??

  2. Hans Wester zegt

    KKD is wel zijn niveau.

Laat een antwoord achter