DVO’32 langs CWO naar finale Vlaardings Kampioenschap

0

DVO’32 gaat door naar de finale. CWO werd met 5-3 verslagen in een zinderende wedstrijd.

Na 30 seconden lag de bal al in het netje. Markovic wist een bal knap via de paal binnen te werken. Niet veel later kwamen de blauwhemden in een zetel. Na een goeie actie aan de rechterkant van Pleijsier wist van der Meer de bal binnen te schieten; 0-2. Voor rust kwam DVO’32 terug in de wedstrijd. Na een heerlijke uithaal van Huijer werd het 1-2. In de tweede helft kreeg DVO’32 ze overhand maar wisten pas laat te scoren. Verboon wist even daarvoor met een knappe redding de 1-3 te voorkomen.

In de 86e minuut was het Keizerwaard die doelman van der Knijf wist te omspelen; 2-2. CWO leek de overwinning naar zich toe te trekken. Geen minuut later was het wederom van der Meer met een hard schot; 2-3. In de allerlaatste seconde werd het 3-3. Uit een corner was het Blankesteijn die wist te scoren.

In de verlenging werd de wedstrijd prooi van DVO’32. Eerst wist Gert-jan van der Veen de 4-3 te scoren en in de laatste minuut was het Blankesteijn die 5-3 wist te scoren. Volgende week zaterdag wacht VFC zaterdag of de zondag tak. Die spelen aankomende donderdag. Sinds 1993 heeft DVO niet meer in de finale gestaan.

Laat een antwoord achter