Diverse verschuivingen in selectie Hellevoetsluis

1

Bij zaterdag tweedeklasser Hellevoetsluis vinden diverse verschuivingen in de selectie plaats. Er zullen elf spelers vertrekken en acht spelers komen naar de ploeg van trainer Edwin de Koning. De rest van de plekken worden opgevuld met diverse talenten uit de eigen jeugd.

Komen: Thijs Oostrijck (Nieuwenhoorn), Patrick Haze (Excelsior Rotterdam), Rucentney Benito (Zuidland), Frank de Regt (Zuidland), Jakko van Heest (WFB), Stefan Tuns (sc Feyenoord), Quincy de Lobel (Pernis), Wouter Besters (OVV)

Eigen jeugd die doorkomt: Max Wegereef, Luuk Engels, Matthew Weeder, Murat Salmon, Job de Waard, Tim Smit en Ali Kaya (B1). 

Gaan: Tom Sleeuwenhoek (Nieuwenhoorn), Davy Mierop (sc Feyenoord), Jarno Huijsman (OHVV), Sander van Pelt (stopt), Ti-Jey Bins (Utrecht), Patrick Struijk (Rozenburg), Alex de Blok (fc Vlotbrug), Joey Salij, Theo Trouw, Tristan Stolk, Bas Kooiman (3e lager spelen)

1 reactie
  1. Melvin Winterberg zegt

    Remon Haze lekker met je broer voetballen

Laat een antwoord achter