Dilettant zoekt trainer voor tweede elftal

1

Voetbalvereniging Dilettant is voor het komende seizoen (2019-2020) op zoek naar een Trainercoach voor het 2e elftal. Dilettant is een levendige vereniging met een belangrijke sociale functie in Krimpen aan de Lek. Ons 2e elftal speelt de wedstrijden op zaterdag en komt uit in de reserve 3e klasse van het district West 2.

Het 2e elftal bestaat uit een combinatie van wat meer ervaren spelers en jongens die recent vanuit de jeugd zijn doorgestroomd naar de selectie. Wij zoeken een trainer die hen niet alleen gaat begeleiden maar ook iemand die een goede synergie creëert binnen het team. Zorgdraagt voor een goede doorstroming naar het 1e elftal welke zijn wedstrijden speelt in de 3e klasse West 2.

Voor deze functie zoeken wij een trainer die:
• Bij voorkeur in het bezit is van de KNVB licentie UEFA C (TC3).
• De training verzorgt op dinsdag en donderdag van het 2e elftal.
• Coacht en begeleidt het 2e elftal op wedstrijddagen.
• In staat is om de spelers technisch en tactisch te verbeteren.
• In staat is getalenteerde jeugdspelers succesvol in te passen.
• Zich conformeert aan het technisch beleidsplan.
• Periodiek overleg met de TC
• Een actieve bijdrage levert aan een optimale samenwerking tussen O19, 2e en 1e elftal.
• Sociaal en betrokken is bij de club.
• Coacht op een positieve manier.

Indien u belangstelling heeft en u aan bovenstaande criteria voldoet dan kunt u uw sollicitatie (inclusief CV) per e-mail ctz@dilettant.nl aan ons toesturen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met TC lid Arie den Otter 06-24167991

1 reactie
  1. Wouter Korteweg zegt

    Marlo Bruma stappie maken?

Laat een antwoord achter