DCV versterkt met viertal

0

DCV heeft haar selectie rond. Vier nieuwe spelers versterken de selectie en voor 80% blijft de groep intact. “DCV houdt consistent vast aan haar lijn om de spelersgroep zoveel mogelijk in tact te houden en eigen talent op te leiden, en dat te versterken met een aantal gerichte versterkingen. Met de komst van 3 jonge talentvolle spelers en de terugkeer van oud- DCV’er Houcine Hammach hebben we een goede basis om ook volgend jaar een prima resultaat neer te zetten”, aldus trainer Ronald Klinkenberg.

Oud- DCV’er Houcine Hammach, spits en 32 jaar, dit jaar uitkomend voor GLZ op zondag komt na een periode van 10 jaar terug op het Waalplantsoen. Michel Vredenborg, linksbenige verdediger/middenvelder, komend van de jeugd van Feyenoord, 18 jaar en Krimpenaar versterkt de selectie, evenals Tim Hoogendijk, 19 kaar, keeper en afkomstig uit de jeugd van Sportlust ’46. Als laatste komt Tom van der Voort, 19 jaar, getalenteerde rechtsbenige middenvelder/verdediger en afkomstig van Sportlust ’46.

Mark de Borst verlaat DCV en gaat terug naar CKC, Christian Schrader gaat terug naar Perkouw en Antonio Thomas maakt de overstap naar Alexandria ’66.

Laat een antwoord achter