ASWH versterkt selectie met verdediger uit Turkije

1

De technische commissie van ASWH is er in geslaagd om de selectie voor het komende seizoen verder te versterken. Gisteren werd overeenstemming bereikt met verdediger Aytaç Asim Metin over zijn komst naar sportpark Schildman.

De 23-jarige Metin is afkomstig uit Rotterdam. De lange, linksbenige verdediger doorliep de jeugdopleiding bij Feyenoord. Daarna speelde hij in Turkije voor Gençlerbirligi en Besiktas. Bij die topclub trainde hij mee met de selectie. Eenmaal terug in Nederland kwam hij onder meer uit voor Jong FC Twente, Noordwijk en Jong ADO Den Haag.

Het afgelopen seizoen speelde Metin voor de Turkse club Bagçilar Spor. De technische commissie van ASWH kende hem nog uit zijn periode in Den Haag, waarna de contacten zijn gelegd. De TC ziet in hem namelijk een welkome aanvulling voor het defensieve deel van de selectie en is dan ook verheugd dat Metin de keuze heeft gemaakt om in Hendrik-Ido-Ambacht te komen voetballen. Hij zal op 13 juli dus aansluiten bij de groep waarmee trainer Rogier Veenstra het seizoen begint.

Overig Nieuws
1 reactie
  1. Jean Paul Kers zegt

    Mooie shirts maat Danny Maaskant

Laat een antwoord achter