Altena niet in beroep tegen uitsluiting voor nacompetitie

1

De KNVB is logischerwijze niet ingegaan op het verzoek van Altena om de wedstrijd tegen NSVV in de nacompetitie op neutraal terrein te spelen. De bond zette door de terugtrekking zelfs al de wedstrijd NSVV tegen VVGZ komende zaterdag op het programma.

Het is een trieste afloop voor Altena, dat niet wenste te spelen zaterdag in Numansdorp na het vuurwerkincident aldaar afgelopen zaterdag, waarbij keeper Rob de Groot werd getroffen door zwaar vuurwerk en groggy op het veld lag. De keuze om niet te spelen bij NSVV is door de club zelf gemaakt en de KNVB heeft op basis van de reglementen besloten dat de club daardoor uit de nacompetitie wordt gehaald.

De Nieuwendijkers zijn er na de behandeling van de zaak door de KNVB helemaal klaar mee. “Je zou kunnen zeggen dat wij ons hebben terug getrokken. We hebben van de week al tegen de KNVB gezegd dat we niet naar Numansdorp willen. We hebben wel gevraagd of ze begrip hebben voor onze situatie en dat ze niet met boetes moeten gaan gooien”, aldus voorzitter Cor Geelhoedt. 

1 reactie
  1. Dirk Van Dam zegt

    De KNVB heeft gelijk. Ze hadden al ingestemd om de wedstrijd op zaterdag te laten spelen ipv op de woensdagavond. Altena had op zaterdag naar NSVV moeten en kunnen afreizen.

Laat een antwoord achter